Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2010 10:12 - Роденият
Автор: netsky Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4637 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 02.02.2013 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  РОДЕНИЯТ

          Замисляли ли сте се над факта, че в материалния свят всичко живо, което е родено от утроба е имало пъпна връв, която е прекъсната след раждането. Принципът е същия и в космическите измерения. Всяко следващо ниво има такава „пъпна връв”, свързваща го с предходното, от което е „родено”.

          При разширяване на индивидуалното съзнание се получава уеднаквяване на вибрациите му с тези на измерението (океана, пласта), в което „плува”. Възприятието е като „потапяне” напред във „водно” пространство. Тогава човек осъзнава движението на всички светове около центъра, от който са възникнали. Следва преминаване на съзнанието през този център. Усещането е като придвижване с огромна скорост през някакъв тунел и излизане от другия край. Този тунел всъщност може да се разглежда като своеобразна „пъпна връв”. В действителност това, което става при разширяването на индивидуалното съзнание, е обратното на познатото ни раждане. Така, както съзнанието е въплътено в тялото на бебето, което при раждането излиза от утробата на майка си, същото е и сега, само че в обратен ред. В първия случай, съзнанието е ограничило себе си до възприятието на материалното тяло, докато при втория случай вече имаме разширяване и преминаване на възприятията на съзнанието на по-висше ниво. Усещането пак може да се нарече „раждане”, само че в друго „тяло” (коша), вече във висшите измерения. Това са т.нар. портали към висшите светове. Трябва да се знае, че нашето Слънце е също такъв портал.           Траките и техните предци са отдавали своята почит към Слънцето не защото са били примитивни хора, възхищаващи се на небесните тела! Те са имали знанието, че Слънцето е портал към и от Висшите светове! Каквото и да идва на нашата планета от по-висшите светове, то от там минава. Няма от къде другаде да мине! Затова и траките са обръщали толкова голямо внимание на Слънцето, затова всички ритуали включват именно Слънцето.




Тагове:   слънце,   отвъд,   портал,   por,   пъп,


Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - taka. . tova sravnenie za paonata ...
22.07.2010 12:46
taka..tova sravnenie za paonata vrav mnogo mi haresa , nooooooo za men e na vid materialno nivo... v slu4aq naistina bebeto se hrani 4rez neq...no az mnogo 4esto sam se 4udela...kogato sam bila bremenna..i sam mu govorela..to kak e reagiralo na moite misli i 4uvastva, koto sam mu predavala..tova naistina e mnogo interesno use6tane..vrazkata ne e samo materialna a i duhovna...
цитирай
2. netsky - Така е. . . връзката не е просто ма...
22.07.2010 13:19
Така е... връзката не е просто материална, нали казахме че всичко е съзнание... :)

Съзнанието е енергия - състояние на петте основни татви.
Същата тази енергия в най-грубото си състояние е познатата ни материя от този свят.
Така че по-правилно е да се каже, че материално е нивото на физическия свят, докато нивото на световете отвъд, е друг тип по-висше състояние на енергията.
Преходът през тези нива (в обратен ред - към по-висшето състояние на съзнанието) съм го описал, като дадох примера с пъпа. В случая пъпът визира центъра на всяко едно от нивата (пластове).

Всъщност чрез петте различни по финност тела съзнанието ни може да опознава световете в Космическия Разум. Като започнем от най-грубия - физическия, и стигнем до духовния план.
цитирай
3. анонимен - taka e. . . . napalno si prav. i az taka ...
22.07.2010 14:36
taka e.... napalno si prav .i az taka mislq....
цитирай
4. universalnite1neo - Поздравления за хубавите постинги ...
22.07.2010 15:00
Поздравления за хубавите постинги ! И твърдението за Слънцето че е портал - абсолютно вярно е !
цитирай
5. netsky - Благодаря
22.07.2010 16:00
universalnite1neo, благодаря за разбирането :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: netsky
Категория: Лични дневници
Прочетен: 317533
Постинги: 101
Коментари: 286
Гласове: 10670